Pages Menu
Categories Menu

Mountainbiken

In Roggebotzand ligt een prachtige MTB-route met kombochten, afdalingen en korte en langere klimmetjes. Maar hoe neem je eigenlijk zo’n kombocht? En hoe daal je af, hoe ga je over een boomstam heen?

Om je al dit soort dingen bij te brengen organiseert STG Dronten MTB training onder begeleiding van ervaren trainers. Er wordt getraind in diverse niveaugroepen. Een training duurt 2 uur.

Het gebruik van de route is afgestemd met de stichting die de route onderhoud (Stichting Roggebotzand) en STG draagt bij aan het onderhoud door middel van sponsoring.

Heb je interesse? Mountainbiken is een verenigingsactiviteit. Je mag één keer gratis meedoen. Daarna word je lid van STG Dronten. Elders op deze site vind je informatie over lidmaatschap en contributie.

Op dit moment zijn wij op zoek naar een ervaren en enthousiaste trainer, we willen de meerwaarde in de technieken van het MTB op deze manier waarborgen.

Wist u dat het  onderhoud en verbeteren aan de route gedaan wordt door heel veel vrijwilligers van Stichting Roggebot. Wij dragen daar als vereniging STG  aan bij door jaarlijks een bedrag te doneren.