Pages Menu
Categories Menu

Lidmaatschap & prijzen

Lid worden Wil je je aanmelden bij STGDronten dan kun je dat doen door het  inschrijfformulier-STGDronten STGDronten in te vullen en dit te mailen of sturen naar de ledenadministratie .

Prijzen lidmaatschap
Ieder lid van STGDronten betaalt afhankelijk van zijn of haar categorie een vast bedrag aan contributie. Voor dit bedrag kun je aan alle trainingsvormen deelnemen.

De contributie is per categorie vastgesteld.

Pupillen (t/m 12 jaar)                                         € 32,50
C junioren (13-14 jaar)                                       € 40,00
B junioren (15-16 jaar)                                       € 40,00
A junioren (17-18 jaar)                                       € 42,50
Neo senioren (19-22 jaar)                                 € 50,00
Senioren (23-38 jaar)                                         € 55,00
Masters (38-100 jaar)                                         € 55,00
Donateur                                                              € 10,00

Kosten Flevonice
Als je in de winter bij Flevonice wilt trainen, komen de kosten voor entreetickets of abonnement er nog bij. Deze prijzen worden door Flevonice jaarlijks vastgesteld. STGDronten heeft hier geen invloed op.

Inning van de contributie
De contributie en de kosten voor het schaatsen worden geïnd via automatische incasso. De contributie wordt in mei geïnd en de kosten voor de ijstraining  worden in november geïnd.

Beëindiging lidmaatschap
Als je het lidmaatschap wilt beëindigen dien je dit schriftelijk voor 1 maart te doen bij de ledenadministratie voorafgaande aan het nieuwe seizoen. Indien het opzeggen na 1 maart plaatsvindt wordt de contributie van de droogtraining het nieuwe seizoen in rekening gebracht. Tevens moet de machtiging voor automatische incasso ingetrokken worden. Daarnaast vragen wij jou om een sponsorjack aan te schaffen en te dragen tijdens clubactiviteiten. Bij ‘clubkleding’ kun je zien hoe dit jack eruit ziet en wat de kosten zijn.