Pages Menu
Categories Menu
Vrijwilligers ATB-route gezocht!

Vrijwilligers ATB-route gezocht!

 

Geplande ATB-route in het Roggebotsebos in Dronten

Geplande ATB-route in het Roggebotsebos in Dronten

Dronten krijgt een heuse ATB-route in het Roggebotsebos! 

 

Staatsbosbeheer (SBB), de Gemeente Dronten samen met VW de IJsselstreek (Erik Ruis) en STG Dronten (Hendrik-Jan Roest) zijn druk bezig om een mooie ATB-route aan te leggen in het Roggebotsebos. De route krijgt een lengte van ongeveer 20 kilometer. De route wordt aangelegd door SBB in samenwerking met Begeleid Werken bv. De opening van de route staat gepland eind oktober. 

 

Voor het onderhoud van de route zijn we op zoek naar vrijwilligers en materiaal. Het is de bedoeling om gedurende het gehele jaar met een enthousiaste groep een aantal zaterdagen te besteden aan het onderhoud.  We maken er dan gezellige dagen van. Het onderhoud kan ook in overleg  op een doordeweekse dag plaats vinden. De groep vrijwilligers zal ook betrokken worden bij de opening van het parcours.

 

Materialen zijn nodig om het parcours begaanbaar te houden. We zijn met namen opzoek naar bosmaaier(s) en snoeigereedschap.

 

Heb je zin om mee te doen of heb je materiaal beschikbaar? Meld je dan aan bij Erik Ruis (erigonk@hotmail.com) of Hendrik-Jan Roest (hjroest@xs4all.nl)