Pages Menu
Categories Menu

Gratis kaarten voor World Cup

GRATIS naar de World Cup  Sprint?

Ben je een  echte supporter van de Nederlandse schaatshelden? Dan hebben wij een  fantastisch aanbod voor je!

In een unieke samenwerking met Univé Verzekeringen, onze World Cup Sprint  eventpartner, en Gewest Fryslân doen wij jou als schaatsliefhebber een  ongekend voorstel. Op 7 & 8 februari 2015 kun je samen met een  medeschaatsvriend(in) GRATIS een dag onze gast en supporter zijn  tijdens de World Cup Sprint in Thialf. Kijken, meeleven, genieten van  internationale topsport in het oude vertrouwde Thialf stadion.  Het huis  van kampioenen. En net als vroeger, samen op de staantribune, als één man  achter onze sporters.

Programma: Zaterdag 7 februari  2015
Aanvang: 15.30 uur – einde: 17.45 uur –  500 meter dames – 500 meter heren – 1.000 meter dames – 1.000 meter  heren

Zondag 8  februari 2015
Aanvang: 15.00 uur – einde: 17.40 uur – 500 meter  dames – 500 meter heren – 1.000 meter dames – 1.000 meter  heren

Geïnteresseerd? Mail dan je naam, adres, telefoonnummer, het aantal  kaarten en de gewenste dag naar info@spids.nl. Kaarten zijn verkrijgbaar tot vrijdag 6 februari 2015, 12.00 uur.  Maximaal 2 kaarten per persoon. Gewest Fryslân en Univé zijn  supporter van alle schaatsbewegingen in Fryslân. En ondersteunen  recreatiesporters,  wedstrijdsporters en supporters, in het belang van  de schaatssport. 

Wij verwelkomen je graag komend schaatsweekend in  Thialf.