Pages Menu
Categories Menu
Eerste training en opening seizoen

Eerste training en opening seizoen

Flevonice opent op zaterdag 29 november a.s. voor iedereen om 10.00 uur de deuren. Dit geldt ook voor ons. Maar dan gaan we niet meteen het ijs op! We beginnen de ochtend (om 10.00 uur dus) eerst met koffie en wat lekkers. Om half 11 zullen we dan de ijzers onderbinden en beginnen aan de eerste training van dit jaar! Dit eerste halfuur kan alleen nog worden getraind op de 400 m baan.
Om 11 uur opent de burgemeester van Dronten de 3 km baan. Wij mogen dan ook met elkaar achter de burgemeester aan de 3 km baan op. Zodra de baan wordt vrijgegeven, kan de officiƫle training weer worden hervat.
We verwachten jullie dus om 10 uur in de grote ruimte van Flevonice voor een superleuke ochtend!

De overige trainingen beginnen wel gewoon om 9.00 uur.