Pages Menu
Categories Menu
Opening schaatsseizoen bij FlevOnice

Opening schaatsseizoen bij FlevOnice

FlevOnice heeft haar deuren officieel  weer geopend en vanaf zaterdag 30 november a.s. vangen onze trainingen weer aan. Vanaf 9.00 uur hopen we elkaar weer te ontmoeten op het ijs van FlevOnice.

Wij willen dit seizoen passend starten voor alle leden, daarom wordt een ieder uitgenodigd om aansluitend op de training (om 10.00 uur) de feestelijke seizoensopening van STG Dronten mee te maken in het restaurant van FlevOnice. Onder het genot van koffie en chocolade met iets lekkers presenteren wij de nieuwe de nieuwe website, het nieuwe kledingontwerp en de sponsoren. Ook zal het nieuwe sponsorcontract met Bol worden getekend en kijken we vooruit naar het nieuwe winterseizoen.

Wees welkom en tot zaterdag!