Pages Menu
Categories Menu
Reünie STG Dronten 50 jaar opnieuw uitgesteld!

Reünie STG Dronten 50 jaar opnieuw uitgesteld!

Op 19 februari 2021 bestond STG Dronten 50 jaar. Helaas, kon toen de reünie niet doorgaan en is deze uitgesteld naar 12 februari 2022. We hebben opnieuw moeten besluiten om de reünie uit te stellen. We houden jullie op de hoogte en zodra de maatregelen het toelaten wordt de reünie alsnog georganiseerd.

Gedurende het jaar is er een mooie terugblik gemaakt in de vorm van filmpjes over de afgelopen 50 jaar van deze sportieve en gezellige vereniging. Wie hiervan op de hoogte wil blijven, of wie informatie wil ontvangen over de aanstaande reünie, kan contact opnemen met de jubileumcommissie via stgdronten.jubileumcommissie@gmail.com of een kijkje nemen op www.stgdronten.nl

Informatie over de reünie volgt via de bovengenoemde website en de nieuwsbrief, waarvoor aangemeld kan worden via stgdronten.jubileumcommissie@gmail.com.