Pages Menu
Categories Menu
Omloop Flevoland

Omloop Flevoland

Toerclub Flevoland heeft groen licht gekregen om de Omloop Flevoland dit jaar te organiseren, een mooie toerfietstocht met diverse afstanden. Dit zal plaatsvinden 26 juni aanstaande. Kijk voor meer informatie op www.omloop-Flevoland.nl

Sinds kort worden toerfietstochten gezien als veilige buitensportactiviteiten en zijn toerfietstochten weer toegestaan. Voorwaarde is dat de sportbeoefening centraal staat en dat de tocht niet de vorm van een evenement aanneemt. De organisatie van de Rabobank Omloop Flevoland voldoet aan deze voorwaarde. De sportbeoefening staat centraal en de typische elementen van een evenement, zoals publiek, optredens, side events, verkoop van eten en drinken, ontbreken. 

De  gemeenten Almere en Lelystad hebben inmiddels ‘een verklaring van geen bezwaar afgegeven’ en dat betekent dat de Rabobank Omloop Flevoland, weliswaar in versoberde vorm, doorgang kan vinden.

Conform de richtlijnen van de NTFU is deelname uitsluitend mogelijk middels voorinschrijving en gaan er iedere 15 minuten slechts 30 deelnemers van start.