Pages Menu
Categories Menu

Nieuws over schaatsbaan Leisure World

Beste bezoeker.

Helaas kwam deze week het bericht dat Leisure World definitief niet meer open gaat. Velen van jullie hebben dit via de media moeten horen. Namens het bestuur van STG willen wij hier onze excuses voor aanbieden.
Ook voor ons als bestuur, was dit een complete verassing en we waren niet op voorhand ingelicht, dit gaan wij nog nader uitzoeken, maar de boodschap wordt er niet anders van.

Na het sluiten van Flevonice betekent dit een flinke aderlating, zeker omdat de banden met Leisure World recent weer waren aangehaald, geen schaatsen meer in Dronten.

We beraden ons als bestuur op de toekomst, hoe nu verder? We kunnen dat nu niet direct invullen maar weet dat we altijd bezig zijn met vooruitkijken en zullen dat nu ook doen.
Gelukkig bestaat onze vereniging uit positieve, enthousiaste leden en we zijn zeker niet van plan om te stoppen. Dus mochten er vanuit  leden idee├źn zijn over de toekomst en hoe nu verder, laat het ons weten, we vinden het fijn als er mee gedacht wordt!

Er wordt op de achtergrond hard gewerkt en nagedacht over onze vereniging. Op het moment dat er nieuws te melden is zullen we dat ook met jullie delen zoals het hoort.

Ook nieuwe leden zijn van harte welkom om bij onze mooie vereniging te komen trainen. Heb je interesse of aanvullende vragen, neem dan contact op met onze ledenadministratie op het mailadres stgdrontenleden@gmail.com.