Pages Menu
Categories Menu
Start schaatstrainingen 2020

Start schaatstrainingen 2020

Op zaterdag 17 oktober beginnen de schaatstrainingen van STG. We vragen iedereen die aan de schaatstrainingen wil deelnemen de volgende instructies goed door te nemen.
 

Je kunt je nog aanmelden voor de schaatstrainingen, maar niet onaangekondigd meedoen. Dit is in verband met de coronamaatregelen en ons sportprotocol. Eerder kon je je aanmelden  via de link naar Google Forms in de nieuwsbrief, vanaf nu kan dat alleen nog door een mail te sturen naar: stgdrontenleden@gmail.com.

Buiten de baan (in de hal naast de baan en toegangsruimte) geldt de anderhalve meter maatregel. Op het ijs geldt dit niet, maar is afstand houden wel gewenst. 

Voorkom groepsvorming in de hal. Loop direct door.

Leisure World heeft recent laten weten niet langer te werken met rittenkaarten. Mocht de ijshal moeten sluiten in verband met corona, dan is het niet mogelijk om geld terug te krijgen voor niet volledig gebruikte rittenkaarten. Daarom geldt dat er per keer een ticket gekocht moet worden.

Leisure World vraagt al haar bezoekers een toegangscheck in te vullen. Die liggen bij de kassa, maar kunnen ook van te voren gedownload, geprint en ingevuld worden (zie https://www.leisureworld.nl/ijsbaan/ )

We starten op zaterdagochtend met twee groepen. De trainer maakt een groepsapp aan. Als je een keer niet kunt, dan graag via de app afmelden bij de trainer.

Trainers

Trainingtijd1e trainerreservetrainer
zaterdag niveau 1 (beginners/intermediate)10.00-11.00 Harma BarendregtAlieke de Boer
zaterdag niveau 2 (gevorderden)10.00-11.00Klaas HoltNico van Bergeijk
maandag (alle niveaus)20.00-21.00Jacob MeindersNico van Bergeiijk

STGDronten heeft 2 corona-co├Ârdinatoren:

Zaterdag: Rieke van Bemmel 06 37374700

Maandag: Jacob Meinders 06 51626237

De horeca van LW is tot nader orde gesloten. We kunnen de eerste training dus niet traditiegetrouw eindigen met koffie en cake.

We doen ons best om samen met de trainers en reservetrainers alle trainingen en groepen te bemensen. We vragen jullie begrip als dit in verband met corona of quarantaine niet altijd lukt. Uiteraard worden jullie hierover geïnformeerd.

Let op: zaterdag is de baan open om 9.45 uur. De training start om 10.00 uur.

Op dit moment is het voor ons als bestuur varen op dagkoersen. Het coronabeleid verandert telkens en daar moeten wij in meebewegen. Bovendien geldt dat onze trainers zelf beslissen of ze het veilig vinden om training te geven, ongeacht de richtlijnen van de KNSB en NOC/NSF.