Pages Menu
Categories Menu
Rabo Clubsupport is weer gestart.

Rabo Clubsupport is weer gestart.

Rabobank Flevoland heeft de jaarlijkse actie om verenigingen en stichtingen in onze regio te steunen inmiddels weer gestart. Ook STG Dronten doet dit jaar weer graag mee en hoopt via de in te zamelen stemmen in aanmerking te komen voor een mooi bedrag voor onze clubkas.

Rabo Clubsupport: wat houdt de actie ook alweer in?
Rabobank Flevoland draagt al jaren een warm hart toe aan de verenigingen in onze regio. Zij biedt op verschillende manieren steun: hun kennis, netwerk en met deze actie ook financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Juist om de clubs en verenigingen sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Daar kunt u als lid van Rabobank Flevoland bij helpen, want als lid bepaalt ù namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: uw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt! Afhankelijk van het aantal stemmen dat wordt uitgebracht, ontvangt elke vereniging per stem een bedrag.

Online of via de app stemmen
Als lid van Rabobank Flevoland kunt u in de periode van 5 tot en met 25 oktober stemmen op de deelnemende verenigingen. Dit jaar is het mogelijk om te stemmen via de app of als u ingelogd bent op de website van Rabobank (rabobank.nl/clubsupport) via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ klikt u op Rabo ClubSupport. U heeft 5 stemmen om te verdelen en per goed doel kunt u er maximaal 2 gebruiken.

Mogen wij ook op uw stem rekenen? Alvast heel erg bedankt!

https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/